Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24
HJÄRTSTARTARE PHILIPS FRx

Fördelar med hjärtstartaren Philips FRx

+ Hög kvalitet – du får hela 8 års garanti på Philips FRx.

+ Tål vatten och stötar – du kan spruta vatten på den. Du kan till och med stå på den (tål en belastning upp till 250 kg). Och du kan tappa den från 1 meter mot ett betonggolv.

+ Spara tid – behöver service var annat år som tar max 30 sekunder att utföra.

+ Spara pengar – låg driftskostnad eftersom batteriet kostar ca 1 622 kr och håller i minst 4 år (i viloläge).  Och elektroderna ca 610 kr och håller i minst 2 år.

+ Enkel att använda – kan användas av alla, även personer utan utbildning.

+ Billig vid användning – om du använder den byter du bara elektrod­er för ca 610 kr. Batteriet behöver du inte byta.

+ Fungerar även på barn och spädbarn – med en barnnyckel (extratillbehör) anpassas strömstöten automatisk så att det passar det lilla barnets hjärta. Du använder samma elektroder på barn och vuxna. Det gör att du sparar pengar, eftersom du slipper köpa en extra barnelektrod (som man måste göra på hjärtstartaren Philips HS1).

+ Öva hur ofta du vill – om du vill kunna öva med din skarpa (riktiga) hjärtstartare ska du välja Philips FRx. Beställ övningselektroder (extratillbehör) och öva på din HLR-docka. 

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 6 000 kr? 7 tips på vad du ska tänka på innan du beställer din hjärtstartare!

Nackdelar med hjärtstartaren Philips FRx

Hållbarheten på elektroderna – det är bara 2 år. Det skulle ju underlätta en hel del om batteriet och elektroderna byttes samtidigt, och hade en hållbarhet på 4 år vardera.

Lite högre totalkostnad – tillkommer kostnader för väska som är väskan ganska dyr, 1 239 kr och barnnyckeln 999 kr (jämfört med t ex Lifepak CR 2 vars väska kostar 698 kr och har en knapp för barnläge). Därför blir också totalkostnaden också lite högre.

Leveransproblem – Philips har under det senaste året haft enorma leveansproblem med både hjärtstartare men också elektroder. Så just nu går det inte att leverera denna hjärtstartare.

Övrigt

Älskar du när krångliga prylar är lätta att använda?
När tillverkaren har ansträngt sig och använt tekniken för att göra allt enkelt och så smidig som möjligt. Så är det med Philips hjärtstartare. Den är så enkel att använda att t o m personer utan utbildning kan använda den. Med tydliga och enkla röstinstruktioner kommer den att hjälpa dig genom hela hjärtstoppsförloppet. Dessutom gör den självtester automatiskt och larmar (ljuder och blinkar rött) om den är i behov av service, t ex om batteriet behöver bytas.

Hjärtstartaren Philips FRx rekommendera jag till byggarbetsplatser, bostadsrättsföreningar, badhus, köpcentrum, skolor och förskolor.

Köpa: 15 998 kr
Hyra från: 349 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.
Samtliga priser är exklusive moms.

Så här enklet använder du Philips hjärtstartare!

Hjärtstartaren Philips FRx levereras med instruktionsbok, batteri pack och 1par elektroder.

Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta, se instruktionsfilmer. Påminnelse skickas till er i god tid innan det är dags för byte. Ni kan vara säkra på att alltid ha en fungerande hjärtstartare hos er.

Supportavtal ingår och innebär att ni får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.
 

Fördelar för dig att köpa din hjärtstartare hos oss
Du får minst 10 % rabatt på elektroder och batterier, det gör att du sparar pengar på driftskostnaden.
Du får specialpris på väska, skylt, krok för upphängning och Första hjälpen-sats.
Supportavtal ingår och innebär att du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor. Dessutom får du alltid snabba leveranser.
Tillbehör till hjärtstartare
Philips FRx 
Väska
1 250 kr 
Philips FRx plats för ett extra-batteri och första hjälpen-sats.
Skylt
149 kr
dubbelsidig inklusive väggfäste. 
Skyddsskåp till hjärtstartare
från 2 299 kr
Finns i olika modeller med bl a larm, värme och kodlås för inom- och utomhusbruk.
Barnnyckel 
1 033 kr
För användning på barn och spädbarn upp till 8 år eller 25 kg. Samma elektroder används på spädbarn, barn och vuxna. Du får lägre driftskostnad eftersom du slipper köpa barnlektroder. Smart eller hur?
Vuxenelektrod
699 kr
Elektroder som kan användas på vuxna och barn över 8 år eller 25 kg. När du gör din beställning hos oss garanteras du alltid minst två års hållbarhetstid på elektroderna.
Första hjälpen-sats
149 kr
HLR-ansiktsmask, skyddshandskar, torklappar, rakhyvel och klädsax.
Krok för upphängning av hjärtstartare
7 cm, 99 kr
9 cm, 199 kr
25 cm, 399 kr (slutsålt)

Röd krok av kraftig stål som drar till sig uppmärksamhet. Större sannolikhet att du minns vart hjärtstartren finns på din arbetsplats. Välj mellan olika storlekar. Skruv och plugg ingår.
Batteri hjärtstartare Philips FRx
1 799 kr
9 V Likström, 4,2 Ah.
Minst 4 år i viloläge
Minst 200 elstötar
Minst 4 timmars användningstid
Minst 100 timmars träning*
* Hjärtstartaren kan användas vid övning med övningselektroder.